Osoitteemme on  Lappajärvellä!

Yksilöllisen harjoitusohjelman avulla voit kehittää kuntoasi monipuolisesti ja turvallisesti. Ohjelma on hyvä vaihtoehto, jos haluat saada säännöllisyyttä liikkumiseen tai ohjausta kohti tavoitettasi.

Treeniohjelma yksilöllisesti

Harjoitusohjelman suunnittelu alkaa tilanteesi kartoituksesta, jonka pohjalta laadimme ohjelman tavoitteidesi mukaan.

Treeniohjelma voidaan laatia kuntosalille tai kotiin riippuen tavoitteestasi ja mahdollisuuksistasi treenaamisessa. Ensimmäinen harjoitusohjelma on yleensä 6 viikon mittainen, jonka jälkeen on mahdollisuus jatkaa uudella ohjelmalla.

Harjoitusohjelmiin kuuluu ohjauskerta, joka voidaan toiveesi mukaan toteuttaa paikan päällä vaikka salilla tai etänä.

Treeniohjelmista on erilaisia paketteja 6 viikon ohjelmista (1-3 ohjauskertaa) pidempiin 12 viikon ohjelmiin (4-6 ohjauskertaa). Lisäksi on mahdollista valita ohjelman päivitys ensimmäisen ohjelman jälkeen.

Liikkumalla vireyttä ja kuntoa

Liikkumalla vireyttä ja kuntoa -paketti on sopiva, kun haluat sisällyttää treeniohjelmaan joko toimiva-testin tai ukk-terveyskuntotestin. Sopiva testi valitaan tilanteesi mukaan. Lisäksi pakettiin kuuluu fysioterapeuttinen tutkiminen. Näiden arviointien ja omien tavoitteidesi pohjalta sinulle laaditaan henkilökohtainen harjoitusohjelma.

Me autamme oikean paketin löytämisessä

Jos olet epävarma, minkälainen paketti voisi olla sopiva sinulle tai haluat tiedustella lisää, voit olla meihin yhteydessä alla olevan yhteydenottolomakkeen avulla. Voit esittää tiedustelusi alle.

Ota yhteyttä!