Osoitteemme on  Lappajärvellä!

Etäfysioterapia mahdollistaa fysioterapiaan pääsyn ajasta ja paikasta riippumatta. Tarvitset etäfysioterapiaan kameralla varustetun puhelimen, tabletin tai tietokoneen sekä nettiyhteyden.

Etäfysioterapia toteutetaan Viivi-ohjelman avulla, jossa on suojattu videoyhteys. Laitteestasi tulee löytyä kamera ja mikrofoni. Saat ennen etäterapiaa sähköpostiisi tai viestillä linkin, jossa on linkki etävastaanotolle. Voit klikata linkkiä ja laite avaa etäyhteyden vastaanotolle selaimen kautta.

Miten etäfysioterapia eroaa tavallisesta fysioterapiasta?

Etäfysioterapia alkaa samalla tavoin haastattelemalla kuin tavallinen fysioterapia. Seuraavaksi teemme testejä. Etäyhteyden avulla voi tutkia laadukkaasti olkapään, lapaluiden, selkärangan, lonkan, polven ja nilkan liikettä, voimaa ja liikehallintaa.

Ero tavalliseen fysioterapiaan on, että emme voi tutkia palpoimalla eli tunnustelemalla asiakkaan ongelmakohtaa. Voimme pyytää asiakasta tunnustelemaan ja kuvailemaan itse kipukohtaa ja sen tuntemuksia.

Fysioterapia on isolta osalta liikkeen analysointia, joten sitä pystymme tekemään hyvin etäyhteyden välityksellä. Usein käytämme myös tavallisessa fysioterapiassa liikkeen kuvausta, jonka avulla voimme tarkastella liikettä paremmin.

Ota yhteyttä!